Blogg

Blogg

Pyssel

2011Posted by Björn 04 May, 2011 01:33
Månagen kom jag ut vid ett och började med att kolla ifall jag hade fått inkoppling till landström men tyvärr inte ( den kom idag tisdag fick jag reda på via tel :) ), så ner i maskin och starta hjälpkärran och dra på värmen eftersom det var lite väl kyligt i båten.
Tömde bilen på en säng jag hämtat upp i söndags och bar ner den till mitt tillfälliga sovrum.
En sväng med Casper, satte på kaffet och försökte få liv i byggfläkten som tröttnat.
Efter fikat tog jag en sväng med kameran ( bilderna kommer upp snart..).
När jag var nere i minrummer upptäckte jag att det blåste halvstorm ur en utsugsventil som jag raskt stängde och sen kollade jag gamla nedgången och konstaterade att det blåste in en hel del kallluft där med.
Hittade en stor MDF-skiva och efter lite mätning och provmontering så hade jag skapat en tät lucka till gamla nedgången, tog sen en gammal madrass och skar till en skumgummi issolering till luckan så nu bör det inte försvinna nån värme den vägen iaf.
Började laga alla skador i väven på väggarna med glasfiber duk och målarfärg.. det funkade ok men va ganska kladdigt jobb.
Efter ha gjort ett par meter så började det bli dags för hemgång.. så tvätt av målarprylarna och händerna i iskallt sjövattenoch avslutade med nedsläckning av maskin.

En lite strulig dag men jag fick en del gjort iaf.