Blogg

Blogg

Lite uppdateringar

2011Posted by Björn 29 Jan, 2012 16:42
Nu är det ett tag sen jag hade ork och tid att göra något åt hemsidan...

Har nu laddat upp ca 400 bilder med bildtexter så nu är iaf det hästjobbet gjort :)
Jag har nog fler lite mer aktuella bilder i kameran men dom får nog vara där en lite stund till.

I övrigt har jag nu en fungerande GSM-switch ombord som styr 3 olika värme funktioner samt en switch står på all utebelysning och allt det via sms :) som extra feature får jag dessutom 2 temperatur avläsningar i alla svars sms får switchen så nu kan jag hålla koll på temp i maskin och i överbyggnaden :)

Vad har mer hänt då??...
Jag har haft en issolations firma ombord som har injekterat marint polyuretanskum mellan inner och yttervägg i byssan, duschrummet och styrbords lånskeppsgång.

Andy har varit med uten några ggr och fått leka med plasman så nu är dom nya dörrhålen till små hytterna i gruvan uppskurna och sen byggde han luckan till nedgången från mässen till gruvan/minrummet... och den kommer bli bra efter lite riktning ( det slog sej lite pga värmen i svetsandet)

Under tiden Andy pysslade målade jag byssa, duschrum och styrbordslångskeppsgång 2 vändor med vit blank väggfärg så nu ser iaf några utrymmen llite frächare ut...

Nästa jobb blir nog att montera tillbaka allt i byssan och få till fundamentet till kyl/frys och till hällspisen så byssan kan börja användas som byssa och inte förvaringsplats :)
Det ska in en diskmaskin, frostvakt och tvättmaskinen ska hamna på plats me...

Återkommer senare...

Tjing!!

// Björn


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.